Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

X-Faktor: valaki még köpött is a válogatók alatt (videó)

Az X-Faktor válogatói folytatódnak, és a kínosabb jelenetek sem maradnak el, volt, aki szemtől szemben intette rendre Pápai Jociékat.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az X-Faktorba sokan jelentkeznek azok is, akiknek semmi tehetségük nincs az énekléshez. Általában ők a legmagabiztosabbak, és mélységesen fel vannak háborodva, ha szembesítik őket a valósággal.

Márpedig ez a helyes hozzáállás, mert jobb az igazságot hallani, bár egyeseknek ez sem elég. Egészen kínos hangokat is hallhattunk már a válogatók során, fiataloktól is, akik ezzel kellemetlen helyzetbe hozzák magukat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nyilván ez erről is szól, mert kevés az igazán minőségi hang, akik majd az élő show-ban fognak versenyezni egymással. Addig azonban el kell jutni, és mindig lesznek, akik nem kezelik jól a helyzetet. Az egyik hozzátartozó például köpött egyet, annyira dühös volt.

Egy másik pedig rendre intette Pápai Jociékat, ami ugyancsak kellemetlen helyzetet szült. Ezen a hétvégén is lesz pár hasonló pillanat, majd szép lassan Majka és csapata kiválogathatja azokat, akik megnyerhetik a versenyt.