Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Katalin hercegné titokban visszatért a királyi munkálataihoz

Katalin szerepe a projektben azt jelzi, hogy hivatalosan visszatért a munkába, bár meglehet, hogy most nagyon hosszú ideig ismét a háttérbe húzódik a felépülése miatt.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Tolga Akmen
Európa
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Mint azt már megírtuk, múlt héten megható videóban üzent Katalin hercegné, miután befejeződött kemoterápiás kezelése. Úgy fogalmazott, hogy nehéz volt ez az év a családja számára, de egy más perspektívát adott neki, hogy hálás legyen az olyan egyszerű, de fontos dolgokért, mint „szeretni és szeretve lenni”.

Majd köszönetet mondott támogatói kedvességéért és együttérzéséért, de a rákkal küzdőkhöz is szólt: elmondta, továbbra is mellettük áll és támogatja őket a harcban. „Mostantól arra összpontosítok, hogy mindent megtegyek azért, hogy rákmentes maradjak. Bár befejeztem a kemoterápiát, a gyógyuláshoz és a teljes felépüléshez vezető utam hosszú, és továbbra is minden napot komolyan kell vennem” – írta. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Végül még megjegyezte: alig várja, hogy újra munkába álljon, és az elkövetkező hónapokban, amikor csak teheti, vállaljon még néhány nyilvános szereplést. Most pedig a 24.hu a Telegraph-ra hivatkozva arról ír, hogy a walesi hercegné titokban visszatért a királyi munkálataihoz, erre pedig a királyi család egyik hírleveléből derült fény.

Abban az áll, hogy a 42 éves hercegné egy brit szervezet, a Center of Early Childhood csapatával találkozott a windsori kastélyban. Közös projektjük lényege, hogy „a korai gyermekkorban szerzett tapasztalatok gyakran a mai legnehezebb társadalmi kihívások, például a függőség, a család összeomlása, a rossz mentális egészség, az öngyilkosság és a hajléktalanság alapvető okaiként nevezhetők meg”.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.