Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Gondatlanság miatt vesztette életét egy nő egy békéscsabai gyárban, egy forró vizes aknába esett

A nő egyik munkatársa vette le a nyílás tetejét.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Tavaly augusztusban egy nő tragikus balesetet szenvedett egy békéscsabai üzemben, miután forró vizes aknába esett, 5 nappal később pedig belehalt sérüléseibe. A nyomozás során kiderült, hogy a balesetet az egyik gépkezelő idézte elő, aki eltávolította az akna fedelét.

A Békés Vármegyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a gépkezelő éppen egy sterilizáló berendezés karbantartását végezte, amikor leemelte annak az aknának a fedelét, melybe a forró vizet kellett leereszteni a gépből. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Miközben néhány méterrel arrébb ment, hogy megnyissa a leeresztő csapokat, a csarnokban takarítóként dolgozó nő véletlenül beleesett az aknába, melybe közben forró víz zúdult. A gépkezelő gyorsan a nő segítségére sietett, és kihúzta az aknából, azonban a nő testének csaknem 90 százaléka súlyosan megégett.

A nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba, ahol az orvosok erőfeszítései ellenére 5 nappal később elhunyt. A vizsgálat során felmerült, hogy foglalkozási szabályszegés okozta a balesetet, mivel a karbantartási művelet során nem lett volna szükséges kinyitni az akna fedelét.

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt indított eljárást a gépkezelő ellen. A nyomozás befejeződött, az iratokat vádemelési javaslattal továbbították az ügyészségnek.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.