Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Holtan találtak rá a fiatal pécsi férfire, aki közel két hete tűnt el

A 29 éves fiatal rosszul érezte magát, ezért előbb leszállt a buszról. Később nyoma veszett, sajnálatos mód a napokban holtak találtak rá.

...svg content...Fotó: Liner.hu
Baleset
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szeptember 6-án, pénteken rejtélyes körülmények között eltűnt egy fiatal pécsi férfi – erről korábban az édesanyja számolt be a 29 éves férfi közösségi oldalán. Mint kiderült, B. Dániel rosszul érezte magát, ezért úgy döntött, előbb leszáll a buszról. A családja rögtön érte indult autóval, de Dusnoknál megszakadt vele a kapcsolatuk.

Utána már nem érték el, ezért a rendőrség eltűntként kezdte keresni a férfit – idézi fel a Telex a cikkében. Nemrégiben sajnos szomorú hír érkezett: a 29 éves fiatalra a napokban holtan találtak rá. Ezen információt az édesanya erősítette meg a Facebookon, a tegnap este közzétett bejegyzésében úgy fogalmazott: Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Sajnos ma estére megbizonyosodhattunk róla, hogy Dani örökre itt hagyott minket! Baleset érhette. Kérem, hogy a találgatasokat kerüljük el ezután”. Majd hozzátette: „Köszönjük a segitséget, a megosztásokat, a kereseseket…az együttérzést!”. A kommentek között sokan kívántak neki és családjának sok erőt, valamint őszinte részvétet.