Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: Mikes Anna bukta a drága óráját (videó)

Mikes Anna nem szívesen adta oda a drága óráját, amit annyira szeret, de ebben a helyzetben inkább feláldozta azt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Az Ázsia Expressz mezőnye hamarosan ismét hajszázni fog, és immáron L.L. Juniorék is részesei a küzdelmeknek. A rapper és kedvese, Dárdai Blanka igen hamar egymásnak feszültek, ami akár a kiesésükbe is kerülhet, erre mindenképpen figyelniük kellene.

Közben Ördög Nórit extra kellemetlen helyzetbe hozta az egyik sztárpáros, akiktől visszakérték az értékes halat, amit eredetileg elcseréltek. Krausz Gábor és Mikes Anna pedig azt találta ki, kölcsönvesznek egy 40 kilós halat, hogy azzal megnyerjék a játékot. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nóri közölte velük, hogy ez így nem fog működni, csak abban az esetben, ha a hal valóban az övék lesz. Ekkor indult be a matek, mit is adjanak cserébe a nagy halért, majd Gábor és Anna felajánlotta az óráját.

A hal tulajdonosa sokat nem gondolkozott, és Anna értékes óráját választotta, viszont csak a hal egyik részét kaphatták meg érte. A Dancing with the Stars táncosa sajnálta, hogy meg kellett válnia szeretett órájától, ám az Ázsia Expresszben néha erre is szükség lehet.