Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Schobert Norbi és Rubint Réka már homokzsákokat pakol az árvíz miatt (videó)

Schobert Norbi és Rubint Réka egy pillanatig sem gondolkozott, hogy segítsen, beálltak az önkéntesek közé segíteni.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A jelenlegi árvízhelyez súlyos, ami hasonló a 2013-ashoz. Több mint 10 éve nem volt példa erre, ami miatt egye több katonát vezényelnek ki a területekre, akik szintén folyamatos segítséget nyújtanak a civileknek.

Ez most egy igazi harc az idővel, ugyanis a Duna hamarosan több területet is el fog lepni, miközben mobilgátakat építettek fel. Ez egy igazán nehéz hét lesz, de jó látni azt, hogy az emberek összefognak egymással, és a hírességek között is vannak, akik kint vannak, pakolják a zsákokat, mint Schobert Norbi és Rubint Réka.

„Jöjjön Mindenki a Duna partra! Római, Szentendre, Leányfalu! Mai edzés alól mindenki felmentve!” – kért segítséget Norbi, akihez hasonlóan a felesége is gőzerővel pakolja a homokzsákokat, hogy azok még időben kikerüljenek.

„Jön a Duna könyörtelenül! Ne hátat fordítsunk egymásnak, hanem fogjunk össze és segítsünk! Óbudán, Szentendrén, Leányfalun … és az egész Dunakanyarban várják az önkéntesek segítségét Gyertek! Minden kézre szükség van! Én a ma esti Rozsnyaira be vagyok melegítve.” – üzent Rubint Réka az Instagram oldalán keresztül, példát mutatva ezzel sokan másoknak.