Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Menczer Tamás megint Magyar Péternek üzent: „Tudjuk, hogy hazudik folyamatosan”

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója éles kritikákat fogalmazott meg Magyar Péter kapcsán.

...svg content...Fotó: Magyar Péter, a Tisza párt európai parlamenti listavezetõje, a párt alelnöke a Tisza párt kampányzáró demonstrációján a Hõsök terén 2024. június 8-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Orbán Viktor miniszterelnök lemondta a nemzetközi eseményeit, amire Magyar Péter is reagált. Nem sokkal később Menczer Tamás azt mondta, a kormányfő ezt nem Magyar javaslatára tette meg, és számos ilyen helyzetet kezeltek már korábban.

Időközben kiderült, hogy a Tisza Párt vezetője mégsem fog ezen a héten vitázni a köztévén Orbán Balázzsal. A Fidesz politikusa szerint Magyar csak kifogásokat keres, addig Menczer Tamás sokkal keményebben fogalmazott, és azt mondta, Magyar Péter folyamatosan hazudik. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Nem szívesen beszélek erről, mert van ennél most fontosabb dolgom, dolgunk is, de a helyzet az, hogy ez egy hazug ember. Tudjuk, hogy hazudik folyamatosan. Hazudott arról is, hogy nem lesz politikus, hogy nem megy az Európai Parlamentbe, hogy nem szokott VIP-páholyba járni, de még ki tudja mi mindenben, hogy szereti a családját, aztán, hogy viselkedett.”

„Hogy ő egy jó vezető, aztán a nyakánál fogva hajították ki, úgyhogy egy csomó mindenen hazudott. És most is hazudik. Hazudik a katonákról, hazudik, a szakemberekről. A honvédelmi miniszter világosan elmondta, hogy annyi katona van, amennyi kell. Tehát ezzel kapcsolatban is hazudik.”

„Ilyen helyzetben ez sajnálatos. Én arra tennék javaslatot, hogy senki, még ő se támadja hátba katonákat, a katasztrófavédőket, a szakembereket és senkit, aki a védekezést segíti.” – üzent a Facebook oldalán keresztül árvíz idején, miközben a jobboldal és a baloldal politikusai is igyekeznek segíteni.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.