Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: megszólalt Puskás Peti a hihetetlen alakítása után

Puskás Peti nem azért van ott a Sztárban Sztár All Starsban, hogy nyerjen, csak jól akarja magát érezni, és ez eddig sikerült.

...svg content... Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Puskás Peti óriásit ment az elmúlt hétvégén a Sztárban Sztár All Starsban, köszönhetően annak is, hogy nem jutott tovább egyenes ágon. Máskülönben most sokkal kevesebbet beszélnének róla az emberek, hiszen, amit Judy Garlandként nyújtott, az hihetetlen volt.

Természetesen nagyon hálás azért a sok üzenetért, amiket kapott, viszont számára mindez nem arról szól, hogy első legyen. Egyszerűen csak jól akarja érezni magát, szórakoztatni a közönséget, és közben új barátokra lelt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Köszönöm mindenkinek a szavazatokat, a rengeteg kedves üzenetet, amit kaptam, nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sikere volt tegnap az átalakulásaimnak. Bevallom egy kicsit bíztam benne, hogy mindkettőt előadhatom, mert marha izgalmas feladatnak tartottam Judy Garlandot, hogy hogyan lehet úgy női karaktert alakítani, hogy nem csak azon nevetsz, hogy egy férfi női ruhában van, hanem képessé teszed a történetet felülemelkedni a látványon.” – írta a Facebook oldalán.

Liptai Claudia úgy fogalmazott, ha nem szavazzák tovább Petit, akkor nem tér vissza a zsűriként. Szerencsésre erre nem került sor, és Peti versenyben van, aki ezzel pályája csúcsán érezheti magát, soha nem kapott ekkora figyelmet, mint most.

„Reméltem, hogy jó játék lesz a Sztárban Sztár ismét, úgy látom ti is jót játszotok velem. Reni, Emilio hiányozni fogtok! Két remek ember, ami számomra már sokkal nagyobb érték így 40 felé, mint ki hanyadik lesz, csodás előadók-emberek vagytok, jó volt veletek együtt dolgozni ismét.”

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.