Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Felhúzta magát azon, hogy a szomszéd bográcsozik, életveszélyesen bántalmazta vitapartnerét egy fóti férfi

A férfi képtelen volt uralkodni magán, súlyosan bántalmazta a bográcsozó társaság egyik tagját.

...svg content...Fotó: Wikimedia Commons/ Nagyapa1902
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Pest Vármegyei Főügyészség keddi tájékoztatása szerint megtörtént a vádemelés egy férfi ellen, aki egy szóváltás során életveszélyesen bántalmazta vitapartnerét. A vádirat alapján az elkövető férfi egy fóti vállalkozást üzemeltetett: 2021 novemberében a vállalkozás telephelyével szomszédos ingatlanon egy társaság bográcsozott.

A vállalkozást vezető férfit egy ismerőse hívta fel állítva, hogy a társaság akkora tüzet rakott, hogy az már a környező növényzetet is veszélyezteti. A férfi ekkor felkerekedett, a telephelyhez ment, és számon kérte a társaságot, mely tagja volt az ügy sértettje. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A férfi felszólította őket, hogy a tüzet oltsák el és a hangoskodást hagyják abba, ám a sértett ekkor odalépett az elkövetőhöz és jelezte neki, hogy csak bográcsoznak, nem zavarnak vele senkit. Az elkövető erre minden előjel nélkül a sértettet többször ököllel arcon ütötte, majd kétszer rátaposott a fejére. Ezután távozott a helyszínről.

Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett, csak a szerencsén múlott, hogy nem szenvedett életveszélyes sérüléseket. A Pest Vármegyei Főügyészség az elkövetővel szemben életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat a férfi ellen.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.