Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Ázsia Expressz: Mészáros Bende rászólt Zsigmond Angira, ne ordítson már (videó)

Zsigmond Anginál aligha ordibál többet bárki is az Ázsia Expresszben, amit nagyon komolyan vesz, talán túlságosan is.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Mészáros Bende és Zsigmond Angi párosa ugyan jól működik, ez javarészt a fiúnak köszönhető, aki beszél angolul, addig a párja nem. Ennek nagy hasznát veszik a stoppolásoknál, melynél nincs fontosabb játékelem az Ázsia Expresszben.

Angi azonban időről időre túlzásokba esik, többek között az ordibálásaival, mint azt láthattuk legutóbb is. Egy másik hangos szónál már Sáfrány Emese is közbeszólt, aki megkérdezte a TikTok-sztártól, hogy mindig így beszélnek-e egymással. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nem egy vita volt már a két fiatal között, sok kritikát kap emiatt Angi a közösségi médiában, és egyesek azt tanácsolják Bendének, hagyja ott lányt, keressen mást. Kicsit hasonló a helyzet, mint amikor Nemazalány szerepelt a műsorban, aki szinte végig durva támadásokat kapott a nézőktől, majd egy fordulat végén nyertek.

Most újabb drámai helyzet alakult ki Bende és Angi között, amikor a fiú rászólt a lányra, hogy ne ordibáljon már, és különben is, mivel nem beszél angolul, ennek így sok értelme nincs. „Jól van, innentől kezdve nem szólalok meg, intézzed te a dolgaidat. Nem tudsz beszélni angolul!”