Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Csak pár gomolyfelhő zavarhatja meg a napsütést szerdán

Pár futó záporra ugyan van kilátás, szerdán a napsütésé lesz a főszerep.

...svg content...Fotó: Unsplash/Jenny LOVE
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő
TÉMÁK

A HungaroMet előrejelzése szerint kedden a nyugati, délnyugati tájakon kialakult réteges felhőzet fokozatosan szakadozik, gomolyosodik – néhol maradhatnak tartósan felhős tájak. Másutt általában naposra fordul az idő, északkeleten azonban erősen felhős vagy borult lesz az ég.

Délnyugaton szitálás, főként az északkeleti harmadban elszórtan eső, zápor előfordulhat. Az éjszaka első felében délnyugaton, nyugaton is csökken a felhőzet, ott kiderül az ég, de az ország északi, északkeleti felén több lesz a felhő, ahol néhol eső, zápor még előfordulhat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hajnalra utóbbi tájakon is csökken a felhőzet, miközben – főként a nyugati és déli – szélcsendes részeken foltokban köd képződhet. A fátyol- és gomolyfelhők mellett többórás napsütés várható. Helyenként futó zápor kialakulhat, nagyobb eséllyel az ország délnyugati felén, sőt ott egy-egy zivatar is lehet.

Az északkeleti, keleti szél kedden még csak kevés helyen, szerdán már nagy területen megélénkül. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között várható. A legmagasabb nappali hőmérséklet szerdán 21 és 26 fok között alakul.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.