Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: Sáfrány Emesét sokkolta, ahogyan Zsigmond Angi ordibál

Sáfrány Emese teljesen elképedt azon, hogyan ordibált Zsigmond Angi a párjára, aki egész jól tűrte mindezt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Továbbra sem lehet azt mondani, hogy Zsigmond Angi, az ismert TikTok-sztár kedvenc lenne az Ázsia Expresszben. Talán sejtette, hogy sok támadást fog kapni, ám ilyen gyűlölet-cunamikra nem számíthatott.

Minden évadnak vannak megosztó személyiségei, és most Anginak is kijut ebből, aki azért már megedződhetett a TikTokon. Ugyanakkor tévében szerepelni egészen más, pláne egy Ázsia Expresszben, ahol állandó a nyomás. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Sokaknak nem szimpatikus az, ahogyan a párjával beszél, és legutóbb igencsak ráüvöltött. Nem sokkal később újabb Angi ismét megemelte a hangját a verseny hevében, miközben Bende igyekezett minél gyorsabban végezni a feladattal.

„Ti mindig így beszéltek egymással?” – tette fel a kérdést Sáfrány Emese Anginak. „Csak nem hallja, amit mondok.” – válaszolt a TikTok-sztár. „Mert ez így nagyon durva, még hallgatni is.” Ezután azt mondta a párjának Angi, hogy „tudja, nem úgy beszél vele”, csak benne akar lenni a TOP-3-ban.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.