Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Jancsiák Veca pánikba esett az RTL új műsorában (videó)

Jancsiák Veca többek között egy Ázsia Expresszt is végigcsinált, de úgy tűnik, hogy a Fort Boyard igen hamar feladja neki a leckét.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Hétfő este már nem a Kalandra Fal! 2024-es évadát követhették figyelemmel a tévénézők az RTL-en, ugyanis elrajtolt a Fort Boyard. Egy nagyon kemény, izgalmas és néhol drámai, vicces kihívás vár a celebekre.

Németh Kristóf például hamar egy mosógépben találta magát, majd nem sokkal később már célzóképességét mutathatta be. Végül sikerrel járt, viszont ez csak a kezdet, messze keményebb feladatokat is fognak kapni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ebből kaphatunk némi ízelítőt alább, és úgy tűnik, hogy Jancsiák Veca egyszerűen pánikba esett az egyik feladatnál, elfogta a halálfélelem. Hogy végül feladja-e a játékot vagy sem, nem tudni, de többek között erre is választ kaphatunk az adásrész ideje alatt.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.