Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

A Barátok köztben érezte magát Istenes Bence Németh Kristóf színészi játékától

Istenes Bencét sem kell félteni, ha odaszólásról van szó, ezt most ismét megtette, ezúttal Németh Kristófnak a Fort Boyardban.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Mint arról korábban írtunk, elrajtolt a Fort Boyard, az RTL új műsora, amiben celebek küzdenek meg egymás ellen. Nagy várakozás övezte a játékot, ami hosszú évek után tér vissza, mely egykor a TV2-n volt látható.

A koncepció ugyanaz, mint akkor volt, csak természetesen más szereplőkkel. Istenes Bence kapta meg a lehetőséget arra, hogy a műsort vezesse, amit Franciaországban forgattak. Németh Kristóf is akcióba lendült, aki egy nagyon látványos feladattal kezdett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nem maradt szárazon, míg egy másik kaland során a célzóképességére volt szükség. Végül megszerezte a kulcsot, aminek végtelenül örültek a csapattársak, bár eleinte úgy játszotta el, hogy nincs nála semmi, amire Istenes reagált is.

Németh Kristóf színészi játékától a Barátok köztben érezte magát az RTL műsorvezetője, amin sokan nevettek. Hamarosan pedig folytatódik a kaland, és sorra mutatkoznak be a sztárok, köztük Kiszel Tünde lányával.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.