Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor megint kiborult, Mikes Anna kezd hozzászokni

Lassan számolni is nehéz, hány kiborulás van már Krausz Gábor mögött, aki egyre több támadást kap a közösségi médián keresztül.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor volt felesége, Tóth Gabi is szerepelni fog a Dancing with the Stars új évadában, ráadásul a párjával, Papp Máté Bencével. Emiatt is kapott pár támadást Gabi, aki egyértelműen győzelmi szándékkal érkezhet meg a műsorba.

Magasan van a léc, mivel Krausz tavaly hatalmas meglepetésre megnyerte a versenyt, köszönhetően annak is, hogy sokan drukkoltak neki Mikes Annak kapcsán. Végül összejöttek, azóta is egy párt alkotnak, és röviddel a DWS döntője után már az Ázsia Expresszben szerepeltek. Az sem kizárt, hogy Tóth Gabi és párja ebben is követik Annáékat, és jövőre bemutatkozhatnak a versenyben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Gábor és Anna még mindig esélyesek a végső győzelemre, ám legutóbb is kiakadt a séf, ezúttal egy táncos feladat miatt. Nem mentek neki igazán a lépések, és a tűző nap szintén zavarta. Anna számított rá, hogy megint ki fog akadni a szerelme, amihez már kezd hozzászokni.

„Jön a szokásos, egy kis kiborulás.” Anna jól érezte, mert Gábornak nagyon elege lett, majd leült, és duzzogott egy kicsit. Ez sem segített a helyzetén, akárcsak a tévézőknek, akik között páran csalódtak, mert nem ilyennek látták a DWS-ben.