Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

A rendőrök orra előtt esett el egy motoros Budapesten sebességmérés közben

A rendőrök épp sebességet mértek, amikor a motoros elvesztette az uralmát a járműve felett, és elesett.

...svg content...Fotó: Unsplash/Scott Rodgerson
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

A budapesti rendőrök szeptember 14-én a Lehel úton, a Béke úton, a Váci úton és az Árpád hídon tartottak sebességmérési akciót. A hivatalos statisztikák szerint a Váci úton 28, a Lehel úton 72, összesen száz gyorshajtást rögzítettek.

Kiderült, hogy egy esetben a rendőrök orra előtt történt egy baleset, amikor a vizes aszfalton elesett egy motoros az ellenőrzési pontnál, majd felborult. Végül a rendőrök által előzőleg megállított autó hátsó lökhárítójáig csúszott. A motorost végül kórházba szállították a mentők, más azonban nem sérült meg. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Egy ittas vezetőt előállítottak, tizenhárom esetben szabtak ki bírságot, többek között vezetés közben kézben tartott mobiltelefon használatáért, tilos jelzésen áthaladás miatt, de olyan járművezetővel is találkoztak, aki éjszaka kivilágítatlanul közlekedett – tudhattuk meg a közleményből.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.