Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

L.L. Junior és Dárdai Blanka: mi már ezen túl vagyunk, hogy mit ír rólunk a sajtó

Az énekes szerint már régóta hidegen hagyja őket ez.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Koós Alexandra

Szerkesztő

Óriási lehetőséget és komoly előnyt kapott L.L. Junior és Dárdai Blanka az Ázsia Expresszben azzal, hogy csak két héttel a verseny indulása után kellett beszállniuk a játékba. Ezzel szemben a többiek számára mindez további bonyodalmat jelenthet, ám az is tény, hogy a többiek mostanra már megszokták a körülményeket, felvették a ritmust, közben pedig egyre nehezül a játék. Úgy tűnik, számos vita volt az új páros között, ami nem kis feszültséget generálhatott.

„Befejezted ezt, mindenki látja, hallja” – szólt oda az egyik vita során a rapper a barátnőjének. „Nem bánsz velem hercegnőként…” – mondta Blanka egy másik veszekedés alkalmával. L.L. Junior mindemellett Tilláéknak is odaszólt. Ezt a TV2 műsorvezetője természetesen nem hagyta annyiban, azonnal reagált a rapper beszólására. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nemrégiben pedig megjelent egy videó a tv2play.hu oldalán, amelyből kiderül, hosszas hezitálás után miért döntött úgy L.L. Junior és Dárdai Blanka, hogy belevágnak a kalandba. Utóbbi szerint gyors döntést hoztak, de meg voltak róla győződve, hogy mindez jó ötlet. Elmondása szerint nagyon szerették volna kipróbálni magukat ismeretlen vizeken, s elhatározták, hogy a legjobb teljesítményt nyújtják.

Az énekes megjegyezte, elég sokat hezitáltak a döntés meghozatala előtt, minden olyan ismerősüktől tanácsokat kértek, akik már szerepeltek korábban a műsorban. Mindenki pozitív visszajelzéseket adott nekik, így el is dőlt, mi legyen. A csapattársak kihirdetése után rögtön „felmérték az erőviszonyokat”, de már akkor úgy érezték, hogy ez egy szuper csapat lesz. Dárdai Blanka ezután kijelentette: „Mi már ezen túl vagyunk, hogy mit ír rólunk a sajtó”.

„Pont annak örültem, hogy van egy olyan lehetőség, egy olyan műsor, amiben nem nagyon tudjuk megjátszani magunkat” – magyarázta. Szerinte az Ázsia Expressz olyan műsor, ahol az ember megmutatja, milyen a párkapcsolata, illetve milyenek az emberek külön-külön. „Ha még eddig nem tudtuk megutáltatni magunkat, akkor most bizonyosan sikerül… Nem! Tényleg hidegen hagy minket már ez” – fűzte hozzá L.L. Junior.