Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

L.L. Junior Dárdai Blankának: „Befejezted ezt, mindenki látja, hallja” (videó)

Úgy tűnik, L.L. Junior nem mindig bánt megfelelően Dárdai Blankával az Ázsia Expresszben, melynek ideje alatt számos vita volt közöttük.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Egészen drámaian alakult az Ázsia Expressz legutóbbi hajszája, melynek ideje alatt kiderült, hogy tragédia érte a Cserpes-családot, ami miatt úgy döntöttek, hogy feladják a versenyt. Emiatt Zsigmond Angiéknak nem kellett távozniuk, versenyben maradhattak.

Sőt, nem sokkal később Ördög Nóri közölte a versenyzőkkel, hogy L.L. Junior és akkori párja, Dárdai Blanka csatlakoznak hozzájuk. Érdekesen néztek a többiek, hiszen akkor már két hete versenyeztek, addig Juniorék frissen szálltak be, anélkül hogy hajszáztak volna bármikor is. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Eddig is izgalmas volt a csata a párosok között, akik egyre keményebb vitába szállnak a másikkal. L.L. Juniorék sem maradnak ki ebből, és úgy tűnik, igazak voltak a korábbi pletykák, miszerint nem egy vitájuk volt egymással a verseny során.

„Befejezted ezt, mindenki látja, hallja” – szólt oda az egyik vita során a rapper és énekes a barátnőjének. „Nem bánsz velem hercegnőként…” – reagált Blanka egy másik veszekedés alkalmával, mint azt hallhatjuk a videóban.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.