Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Képtelen volt elfogadni, hogy barátnője szakított vele, brutálisan bántalmazta a nőt egy győri férfi

A büntetett előéletű férfi hosszú perceken át bántalmazta élettársát, aki szakított vele.

...svg content...Fotó: Unsplash/Luis Quintero
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség tájékoztatása szerint a Győri Járási Ügyészség vádat emelt egy 38 éves, többszörösen büntetett előéletű férfi ellen, aki bosszúból perceken át brutálisan bántalmazta az élettársát, miután a nő szakított vele.

A vádirat szerint az eset tavaly ősszel történt a férfi gönyűi otthonában, ahol éppen bűnügyi felügyelet alatt állt, miután korábban letartóztatták. A férfit a szakítás miatti düh hajtotta, majd több percen keresztül, különböző eszközökkel verte a nőt, aki súlyos sérüléseket szenvedett. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A bántalmazás után a férfi arra kényszerítette az áldozatot, hogy a fürdőszobában tisztálkodjon, és kezelje a sérüléseit, majd elzavarta a házból. Az orvosi vizsgálatok szerint a nő sérülései nyolc napon túl gyógyulóak voltak.

Az ügyészség a vádlottat, mint különös visszaesőt vádolta meg aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettével, amiért akár 7 és fél év szabadságvesztés is kiszabható. Az ügyészség 4 év szabadságvesztés kiszabására tett indítványt, melynek kapcsán Győri Járásbíróság hamarosan meghozza az érdemi döntést.