Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Gáspár Evelin és Gáspár Virág visszatértek, rendkívül stílusosak (fotóval)

Látványos szettet választottak a Gáspár-testvérek, Evelin és Virág is nagyon csinosan vágott neki az estének.

...svg content...Fotó: Instagram/Gáspár Evelin
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Gáspár Evelin és Gáspár Virág egy nagyon látványos szettben tértek vissza, akik továbbra is népszerűek, és sokan kíváncsiak rájuk. Többek között arra is, hogy vajon szerepelnek-e az új Győzike Show-ban, ami Gáspárék néven fut tovább.

A TV2 forgatta le az első évadot az elmúlt nyáron, amit nagy várakozás előz meg. Rendkívül elfoglalt időszak ez a csatorna számára, hiszen fut a Sztárban Sztár All Stars, az Ázsia Expressz, jön a Megasztár, a Dancing with the Stars, a Farm VIP és így tovább. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Nincs okunk unatkozni, ráadásul a Gáspár-lányok sem tétlenek, mindig történik velük valami. A nyári időszakban is sokat voltak úton, nem egyszer nyaraltak külföldön, és közben rendszeresen posztoltak a követők nagy örömére.

Most is így tettek, és egy igen látványos szettel tértek vissza. Evelin és Virág nyári formája továbbra is kitart, és már a jövő évire készülhetnek, de addig még sok idejük marad, és biztosan fogjuk őket még a tévében is látni.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.