Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Megszólalt az anyuka, akinek a kisfiát felrúgta a szolnoki kalandparkban egy karateedző

Az anyuka mélyen csalódott, ugyanis az elkövető tagadta bűnösségét a kihallgatás során.

...svg content...Fotó: Facebook/Szolnoki Városüzemeltetési Kft
Bűnügy
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az RTL Híradónak nyilatkozott az az édesanya, akinek hétéves fiát júliusban egy karateedző bántalmazta a szolnoki kalandparkban. Az anya elárulta, mélyen csalódott, ugyanis a férfi a kihallgatáson tagadta bűnösségét az ügyben:

„Csalódtam benne. Egy kicsit próbáltam abban hinni, hogy ő a lelke mélyén egy igaz ember, de nem. Most már nem hiszek benne.” Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mint ismert, az incidens július 11-én történt, amikor A. Tibor, egy 56 éves karateedző a szolnoki kalandparkban úgy felrúgta a kisfiút, hogy az a levegőben megpördült, majd a fejére esett. A férfi azért bántalmazta a gyermeket, mert az nem akart felmenni a kalandpark mászó részére. Egy héttel később, július 17-én, A. Tibor az egyesülete honlapján kért bocsánatot, elismerve a történteket.

Később az elkövető egy közleményben állította, mindenben segíti a hatóságokat és bocsánatot szeretne kérni a szülőktől is:

„Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam, és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem, és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent. Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek.”

A Szolnoki Rendőrkapitányság július 29-én kiskorú veszélyeztetésével gyanúsította meg a karateedzőt. Később, az igazságügyi orvosszakértői vélemény alapján súlyos testi sértés kísérletével is meggyanúsították. A nyomozás augusztusban lezárult, az ügy vádemelési javaslattal került az ügyészség elé.

Ocsovai Ágnes, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészség szóvivője elmondta, hogy a gyanúsított a kihallgatások során végig tagadta bűnösségét. A karateedző korábban azt ígérte, hogy személyesen kér bocsánatot a gyermektől, ám ez azóta sem történt meg. Az anya szerint azonban már annyi idő eltelt, hogy ez feleslegessé vált.