Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárbox: videón Törőcsik Dani nagy győzelme Veréb Tomi ellen

Törőcsik Dani nem sok esélyt adott Veréb Tominak, aki egész sokáig tartotta magát, majd leléptették.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Varga Viktor is a győztesek között foglalt helyet vasárnap este a Sztárboxban. A híres énekes keményen küzdött, és ugyan döntetlenre hozták ki a mérkőzést, végül egy bírói döntéssel Viktor lett a nyertes, aki készülhet a következő meccsére.

A nehézsúlyban még keményebb pofonok csattantak el, a nézők közül többen emiatt fogták a fejüket. Kemény meccseken vagyunk túl, bár nem volt mindenki teljesen elégedett, viszont fontos hangsúlyozni, minden versenyző amatőr a ringben. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Annak ellenére, hogy Törőcsik Dani is az, messze nem úgy mozgott. Látványosan bokszolt Veréb Tomi ellen, aki nem nehezítette meg igazán a dolgát, és ha nem léptetik le, valószínűleg kiütéssel ér véget az ütközet, ami így sem volt rossz.

Dani nagyon okosan, taktikusan bokszolt, és pontosan tudta, mi fog történni. Végig kézben tartotta a mérkőzést, rengetegen szurkoltak neki, talán ennyien még egy hírességnek sem szorítottak a helyszínen, mint neki.