Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi agykontrollt is alkalmaz

Tóth Gabi elárulta, többek között már agykontroll is alkalmaz a versenyek során, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa.

...svg content...Fotó: Instagram/Tóth Gabi
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Tóth Gabi az elmúlt hétvégén is egyenes ágon jutott tovább a Sztárban Sztár All Starsban, de nem nyugodhat meg, mert egészen elképesztő ellenfelei vannak. Puskás Peti például a műsor történetének egyik legnagyobb alakításával állt elő vasárnap este, de mellette Tolvai Reni is több mint szenzációs volt.

Egyre élesebb lesz a harc a sztárok között, amivel mindenki tisztában van. Gabi hétfő reggel a Mokka vendége volt, és elárulta, egyszerűen meg kellett érnie ehhez a műsorhoz. Közel 10 évvel ezelőtt még sokkal görcsösebb volt, és nem tudta igazán átadni magát a szerepnek, az adott karakternek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Most egészen más a helyzet, és szerinte képes átváltozni a színpadon, ahol nem Tóth Gabi áll. Ezzel együtt hangsúlyozta, nem akar jobb lenni másoknál, csak egyszerűen élvezi, amit csinál, és közben fejlődik, hangilag is. Ahogyan ő fogalmazott, érzi magán a változásokat, mely által a műsor egyre többet ad számára.

Agykontrollt is alkalmaz

Hangsúlyozta, sok mindent elengedett az elmúlt időszakban, mióta új párja van. Szeretné elhinni, hogy egy szerethető ember, és ha ezt megkapja, akkor nem számít azoknak a véleménye, akik nem ismerik őt. Többek között ebben is sokat változott, ami ugyancsak visszaköszön a teljesítményén.

Szerinte vannak versenyzők, akiknek kifejezetten könnyű a műsor a hangjuk miatt, addig neki karcosabb a hangja, tehát nehezebb dolga van, ugyanakkor nem panaszkodik emiatt. Talán soha nem kapott annyi pozitív kommentet, mint az elmúlt időszakban, mely ugyancsak jól esik neki, és nagyon hálás.

Kiderült, gyakorolja az agykontrollt, hogy bevonzza a pozitív dolgot a verseny alatt, mert szerinte, amit elképzelünk odabent, az odakint is működhet. Akit pedig szívesen megformálna a kihívás részeként, az Enya, amire valószínűleg lesz lehetősége, ha versenyben tud maradni.