Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: Puskás Peti elképesztően jó volt, titkos favorit lehet (videó)

Puskás Peti a nap egyik legerősebb produkciójával rukkolt elő vasárnap este a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Puskás Peti már egy héttel ezelőtt is nagyot ment Oláh Ibolyaként, megérte rá várni. Voltak, akik kissé kételkedtek benne, de hiába, és azt kell mondjuk, ezt a műsort neki találták ki, annyira jó benne, és élvezi.

Peti színészként is sokat fejlődött, ami ehhez a műsorhoz pláne jól jön. Sőt, sokszor még fontosabb is, mint a tökéletes hangutánzás, mely messze nehezebb feladatot jelent, ám Petin nem lehetett kifogni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Snow-t utánozta, méghozzá tökéletesen hozta a karaktert, hangban is. Stohl András meg sem tudta volna különböztetni, annyira stimmelt, és ez a pontokon ugyancsak visszaköszönt, nem panaszkodhatott Peti, a legkisebb mértékben sem.

Hajós András volt az egyetlen, aki nem adott maximális pontot, addig a többiek igen. Ezzel a 39 ponttal is büszke lehet Puskás Peti, akire szép lassan az egyik nagy favoritként is lehet tekinteni, minden túlzás nélkül.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.