Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Gergő maga volt a színház, Lékai-Kiss Ramóna csak kereste a szavakat

Oláh Gergőnek színészkednie kellett a Sztában Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Oláh Gergő a tőle megszokott vidámsággal, nagy energiával vágott neki a kihívásnak, ám ezúttal színészkednie is kellett, ami kicsit távolabb áll tőle. Ez nagyobb kihívást jelentett számára, mint maga az éneklés megtanulása.

Színházi előadást vitt színpadra, ami az este egyik legérdekesebb pontja volt. Miután több színész is ül a zsűriben, érdekes volt hallani, hogy mit gondolnak, kezdve Stohl Andrással, a több évtizedes tapasztalatával. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A Hegedűs a háztetőn című musical egyik legismertebb slágerével állt elő, Lékai-Kiss Ramónát teljesen lenyűgözte, ami jó előjel volt. Egymást váltották a pozitív értékelések, még ha nem is mindenki volt ugyanazon véleményen.

Lékai-Kiss Ramóna 10, Stohl András 10, Liptai Claudia 10, addig Hajós András 9 pontot adott. Közel volt a maximumhoz Gergő, de nem lehetett nem elégedett, mert ezzel ott lehetett élmezőnyben.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.