Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Sztárban Sztár All Stars: Pál Dénes Deshként lépett fel, de nem kapott sok pontot (videó)

Pál Dénes színpadra lépett a Sztárban Sztár All Stars vasárnapi élő adásában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Fergeteges produkciókat láthattunk a vasárnapi élő adás ideje alatt, az ember csak kapkodta a fejét. Nehéz volt pontozni és dönteni, TolvaI Reni is tökéletes munkát végzett, rendkívüli munkát végzett, de mégsem juttatták tovább a nézők egyenes ágon.

Sipos Tomi szintén maga színvonalon pörgött, és az évad első maximális pontszámát kapta a zsűritől. Joggal jutott tovább egyenes ágon, mellé Vastag Tomi csatlakozott, aki kapott pár kritikát, ugyanakkor a nézők kitartottak mellette. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Pál Dénes pedig Deshként lendült akcióba, aki hazánk egyik legfiatalabb előadója, és egyúttal az egyik legnépszerűbb is. Nem volt könnyű kihívás, amit Dénes teljesített, és a zsűri egy része egész magasan értékelte azt, amit a színpadon mutatott.

Hajós András 7, Liptai Claudia 9, Stohl András 9, Lékai-Kiss Ramóna pedig 8 pontot adott, ami összesen 33 pontot jelent. Ez nem volt túl biztató, ám a végső szót ezúttal is a nézők mondják ki, ami néha nem egyezik a zsűri véleményével.