Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: Sipos Tomi hatalmasat ment a legendás Falcóként, 40 pontot kapott (videó)

Sipos Tomi a Sztárban Sztár All Stars egyik legnagyobb sztárja is fellépett vasárnap este.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sipos Tomi már a korábbi évadban is igazi meglepetés volt, sokan nem vártak tőle olyan hangokat, mint amikre képes. Egészen nyugodtan választhatott volna énekesi pályát is, és nem véletlenül van ott a versenyzők között.

A többség azt gondolta róla, hogy csak vicces karaktereket tud előadni, de nem, valójában a komolyabb alakítások legalább olyan jól, ha nem jobban állnak neki. Ez az egyik legerősebb fegyvere, és nőként is félelmetesen jó tud lenni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ismét nehéz feladatot kapott, ugyanis a legendás osztrák énekest, Falcót testesítette meg, aki ideje korán ment el. Nemzetközi szinten is óriási sztár volt, sokan gyászolják a mai napig, mindössze 40 éves volt, amikor egy autóbalesetben elhunyt, azonnal életét vesztette, nem lehetett rajta segíteni.

Ahhoz képest, hogy Tominak köze nem volt korábban a német nyelvhez, még az akcentus is a helyén volt. Képtelenség, hogy ne jusson tovább, annyira erős versenyzője a mezőnynek, amivel a zsűri is egyetért. Stohl András adta a legnagyobb dicséretet, aki szintén rajongója volt Falcónak, magasan értékelte az előadást, kiemelve Tomi színészi képességeit. Hajós András 10, Liptai Claudia 10, Stohl András 10, és végül Lékai-Kiss Ramóna is 10 pontot adott.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.