Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: Vastag Tomi több kritikát is kapott Karda Beátaként (videó)

Karda Beátaként tért vissza a színpadra Vastag Tomi a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Vastag Tomi megint átalakult, ám ezúttal női szerepbe bújt, ami mindig komoly kihívás, bárkiről is legyen szó. Karda Beáta egy igazi legenda, már csak emiatt is magasan volt a léc, kezdve a magassarkúval.

Karda Beáta egy nagyon egyedi személyiség, és a régmúltban szinte mindenki rajongott érte, nem volt olyan ember, aki ne ismerte volna fel az utcán. Ezt a karaktert is hoznia kellett Tominak, aki sokat dolgozott ezen. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A zsűri szerint kicsit sem hasonlított Tomi Karda Beára, ami azért nem volt a legpozitívabb értékelés. Ezzel együtt tudták, hogy rettentően nehéz egy ilyen feladat, viszont nem adhattak magas pontokat, mert az nem lett volna fair a többiekkel szemben. Lékai-Kiss Ramóna 8, Stohl András 7, Liptai Claudia 8, addig Hajós András is 8 pontot adott.

A kevés pontszám ellenére sem volt nagyon szomorú Tomi, aki viccesen megjegyezte, ha ismét lesz All Stars a következő években, akkor csak úgy vállalja el, ha nem kell nőnek lennie. Ez most nem úgy sikerült neki, mint azt várták volna.