Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,99 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,74 Ft
Bitcoin
62,937 $

Sztárban Sztár All Stars: Emilio fergeteges volt, megint óriási show-t csinált (videó)

Emilio volt az első, aki színpadra lépett a Sztárban Sztár All Stars vasárnapi élő műsorában.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Emilio mindig szórakoztató, hasonló karakter, mint Zámbó Krisztián, akit imádnak a nézők. Nagyon hálás, hogy ilyen sokan szavaztak rá, és ennek megfelelően készült a vasárnapi élő adásra, ráadásul egy igen kemény kihívással.

Az AC/DC frontemberét kellett előadnia, aki totális ellentéte, többek között hangban is. Szabályosan meg kellett őrülnie a színpadon, és olyan hangokat próbált kiadni magából, mint azelőtt soha, igazi rocksztárrá változott. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szó szerint berobbantotta az élő műsort a Thunderstruck című dallal, hiszen ő kezdett, és nagy show-t csinált. Nem kellett csalódnunk, mert teljesen átszellemült, a zsűri pedig végig jól szórakozott, miközben koncerthangulatot kaptunk a színpadon.

Stohl Andrást meglepte Emilio, azt mondta, nem várt tőle hasonlót, őszintén gratulált neki. Lékai-Kiss Ramóna már nem volt ennyire elégedett, számára picit átment paródiába a produkció, ugyanakkor voltak részek, amik passzoltak. Ramóna 8, Stohl 8, Claudia 8, és a változatosság kedvéért Hajós is 8 pontot adott a közel 100 kilót fogyott énekesnek.