Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: újabb sztárok lépnek színpadra vasárnap, Vastag Tomi is visszatér

Vasárnap sem maradunk Sztárban Sztár All Stars nélkül, és ezúttal is el kell köszönnünk két énekestől, akik nem folytathatják a versenyt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Szombaton Király Linda és Hevesi Tamás estek ki, akik közül egyértelműen Tamás volt a szomorúbb. Hevesi Krisztát is megviselte a férje kiesése, míg Linda tisztázta, senkinek nem kell őt vigasztalnia, mert nem versenyezni tért vissza.

Tóth Gabi pedig megint egyenes ágon jutott tovább, és szép lassan kezdi elhinni, hogy rengetegen támogatják. Páholyból figyelheti az eseményeket, ugyanis vasárnap is sok sztár lép színpadra, ám a végén újabb távozói lesznek a versenynek. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Vasárnap Puskás Peti, Oláh Gergő, Orsovai Reni és Pál Dénes feszül egymásnak, majd jön Tolvai Reni, Sipos Tomi, Emilio és Vastag Tomi nagy csatája, ami szintén igencsak izgalmasnak ígérkezik.

Emilio Brian Johnson, Pál Dénes Desh, Tolvai Reni, Doja Cat, Puskás Peti Snow, Orsovai Reni Delhusa Gjon, Vastag Tomi Karda Bea, Sipos Tomi Falco, míg Oláh Gergő Bessenyei Ferenc bőrébe bújik majd az este folyamán.