Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Sztárban Sztár All Stars: Hevesi Kriszta szerint túl hamar esett ki a férje

Hevesi Kriszta saját magát hibáztatja, mert ő beszélte rá a műsorra Hevesi Tamást, aki végül már a második héten búcsúzott.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Hevesi Tamás Elvisként tért vissza a színpadra szombaton a Sztárban Sztár All Starsban, ami egy lehetetlen küldetés. Több kritikát is kapott, így sejteni lehetett, hogy valószínűleg nem fog egyenes ágon tovább jutni.

Végül vigaszágra került, és ugyan előadhatott még egy dalt, búcsúznia kellett, akárcsak Király Lindának, aki hangsúlyozta, nem kell őt vigasztalni. Tamás messze szomorúbbnak tűnt, mintha összetört volna a nézők döntése után. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hevesi Kriszta Szabó Zsófinak nyilatkozott a kiesést követően, és elárulta, nemcsak Tamás miatt csalódott, hanem Linda kapcsán is. Szerinte két nagy hang távozott a műsorból, akiket nagyon mélységesen sajnál, szerinte helyük lett volna a folytatásban.

Hevesi Tamás valójában nem szeret versenyezni, és Kriszta beszélte rá, hogy mondjon igent, mert ez egy remek lehetőség. Emiatt Kriszta magára haragszik, mert a férje hamar kiesett, és nem ezzel számoltak.