Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stras: Tóth Gabi kezdi elhinni, hogy ilyen sokan szavaznak rá

Tóth Gabit nagyon meglepte, hogy ilyen sokan szavaznak rá az első két adásban, de most már kezdi elhinni, hiszen erősen tartott tőle, hogy az őt körülvevő generált gyűlölet miatt hamar kieshet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Tóth Gabi már az első élő adás alatt nagyot ment a Sztárban Sztár All Starsban, majd egy héttel később ismét. Kockázatos volt a produkciója, mert egy paródiát adott elő, ami akár a kiesését is jelenthette volna.

Helyette rögtön továbbjutott, nem volt szüksége második éneklésre, köszönhetően a zsűrinek is, akik sokat dicsérték, mellyel befolyásolni tudják a szavazókat. Gabi egyelőre a közönség és a zsűri egyik kedvence, ami erős kombináció. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Szabó Zsófinak beszélt arról, hogy már kezdi elhinni ezt az egészet, hogy ilyen sokan szavaznak rá. Nem győzött hálásnak lenni ezért, és mindent megtesz majd azért, hogy a következő élő adásban szintén taroljon, mert ott akar lenni a legjobbak között.

Egyelőre nincs veszélyben a helye, viszont semmit nem bízhat a véletlenre, mert egy rossz produkció is sokba kerülhet. Eddig két hibátlan éneklésen van túl, és várhatóan egy hét múlva megint teljesen átalakul.