Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stras: Zámbó Krisztián eredetileg nem tervezett Jimmy-dalt énekelni

Zámbó Krisztián elmondta, eredetileg nem tervezte volna színpadra vinni Zámbó Jimmy egyik dalát sem, amiket nála senki sem tisztel jobban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

A Sztárban Sztár All Stars mezőnye újabb két versenyzőtől köszönt el, és ez különösen fájdalmas, mert még mindig csak a verseny elején járunk. Király Linda hangsúlyozta, nem kell őt vigasztalni emiatt, nem versenyezni érkezett a műsorba, más céljai voltak.

Zámbó Krisztián viszont továbbjutott, aki először angolul énekelt egy legendás dalt, majd miután nem jutott tovább egyenes ágon, ismét színpadra lépett. Zámbó Jimmyt utánozta, aki történetesen az édesapja, de már hosszú ideje nem lehet velünk egy tragikus esemény miatt. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Krisztián mindig nagy tisztelettel beszél Jimmyről, a munkásságáról, a karakteréről. Ez most sem volt másképp, és Szabó Zsófinak elárulta, eredetileg nem tervezett Jimmy-dalt énekelni a műsorban. „Én nem nagyon akartam az édesapámat ebben a műsorban.”

Hangsúlyozta, csak kedveskedni szeretett volna a dallal a közönségnek, versengeni vele semmiképpen. „Én máskorra tartogattam volna ezt a dalt.” A párbajjal pedig nincs gondja, sőt, szereti, mert ez csak erősíti odabent, miközben látja, hogy egyesek milyen határozottak, addig ő még mindig nagyon tud izgulni.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.