Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: Tóth Gabi reméli, a nézők vették a poént

Tóth Gabi egyenesen szárnyal a Sztárban Sztár All Starsban, ismét egyenes ágon jutott be a következő körbe.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Király Linda és Hevesi Tamás már nem voltak ilyen szerencsések, idő előtt távoztak a műsorból. Zámbó Krisztián azonban továbbjutott, nagyon szereti a zsűri és a nézők a karakterét, így a harmadik körben is ott lesz. Legutóbb Zámbó Jimmyt adta elő, mely érzelmi szempontból is komoly hatással volt rá, ám végül szerencsét hozott neki a dal.

Tóth Gabi ismét a főszereplők között foglalt helyet, ezúttal egy egészen váratlan produkcióval. Akár a kiesésébe is kerülhetett volna, de annyira jól hozta az eredeti énekest, hogy a nézők egyenes ágon juttatták tovább, amiért természetesen rendkívül hálás, és már készül az újabb átalakulásra. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Remélem, vettétek a poént a szavazatok alapján igen! Nagyon hálás vagyok nektek és köszönöm mindenkinek a támogatást! Nagyon élveztem ezt a vicces produkciót és igyekeztem mosolyt csalni az arcotokra” – írta a Facebook oldalán Gabi.

„Open Stage- Aranka Szeretlek az egyik kedvencem marad, amit titkon tesómnak küldtem, aki sokszor kérte tőlem ezt a dalt egy buli közepén. Találkozunk jövő héten is! Addig megpróbálom leszedni a szőrt a lábamról ölellek benneteket”