Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Sztárban Sztár All Stars: Király Linda ragyogó volt, mégis kiesett (videó)

Sokan nem értenek egyet Király Linda kiesésével, de ez egy All Stars évad, ahol a legjobbak versenyeznek, és minden szavazó más és más nézetek szerint dönt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Ha csak a hangi adottságokat, a tehetséget vesszük alapul, Király Linda automatikusan döntős lenne. Ez azonban nem ilyen egyszerű, és sokat nyom a latba szimpátia is, hogy az adott személy például mennyire szórakoztató.

Zámbó Krisztián kiváló példa, aki ugyan nem a legerősebb hang a mezőnyből, mégis rendkívül meggyőző, szórakoztató a személyisége, akárcsak volt az az Ázsia Expressz ideje alatt. Valószínűleg jót tett neki az is, hogy a TV2 a Sztárban Sztár All Stars idején vetíti le az új évadot, így még több szavazathoz juthat. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Hevesi Tamás volt a másik kieső szombaton Király Linda mellett. Hevesi először Elvisként szórakoztatta a közönséget, ám a zsűrit és a szavazókat sem tudta meggyőzni arról, hogy továbbjutást érdemelne, függetlenül attól, hogy a közösségi médián keresztül sokan támogatták.

Linda a veszélyzónás szereplése miatt kétszer énekelt, és másodszorra még jobb volt. Remekül érezte magát a bőrében, hozta a country-s életérzést, ám a szavazatok alapján Zámbó Krisztián juthatott tovább, és nem ő.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.