Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Sztárban Sztár All Stars: Király Linda maga volt Adele, de a kritikák sem maradtak el (videó)

Ezúttal egy sokkal inkább testhezálló feladatot kapott Király Linda, Adele-t énekelhette a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Király Linda egy csodálatos énekesnő, amit már számtalanszor bizonyított. A Sztárban Sztár All Stars talán legjobb énekese, viszont egy héttel ezelőtt nem egyenes ágon jutott tovább, amikor Oszvald Marikaként léphetett színpadra.

Most Adele bőrébe bújhatott, ami messze kényelmesebb volt számára, és természetesen angolul énekelt. Ez már az ő terepe volt, és megmutathatta, hogy mire képes, nem lehetett kérdés, hogy lel fogja énekelni a csillagokat az égről. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ugyan Liptai Claudia rendkívül magasan értékeli Linda tehetségét, nem mindenhol hallotta Adele-t, addig Hajós András jobb énekesnőnek tartja Lindát a világsztárnál. Azért érezte magát bajban András, mert lejjebb kellett adnia magát Lindának, és emiatt is mondta azt Claudia, hogy a csúcson lenne a helye a szakmában, nemzetközi szinten is.

Mindenki egyetértett abban, hogy Linda az ország egyik legjobb hangja, akinek emiatt ez a műsor nehezebb, mert rendre alul kell énekelnie magát, ami sokkal nagyobb kihívás. Kritikák ide vagy oda, Lékai-Kiss Ramóna csodának nevezte, aki 8 pontot adott, akárcsak Stohl András és Hajós András, míg Liptai Claudia 9-et.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.