Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,72 Ft
Euró
394,06 Ft
Font
468,62 Ft
Bitcoin
63,544 $

Sztárban Sztár All Stars: Oláh Ibolya szenzációs volt Bryan Adamsként (videó)

Bryan Adams bőrébe bújt Oláh Ibolya a Sztárban Sztár All Starsban.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Oláh Ibolya meglepő módon egy héttel ezelőtt Hofit adta elő, ami igencsak megosztotta a nézők véleményét. Az énekesnő sem érezte a legjobbnak a produkcióját, és aggódott Gubik Petra miatt, aki mellőle lett veszélyzónás, de végül szerencsére ő is továbbjutott.

Ezúttal Bryan Adamst adta elő Oláh Ibolya, amivel már sokkal inkább meg tudta mutatni a tehetségét, a hangi adottságait. A rekedtes hang nem kicsit feküdt neki, és már az első másodpercekben tudni lehetett, elégedettebbek lesznek a zsűritagok. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Ibolya lényegesen otthonosabban érezte magát a színpadon, imádja ezt a korszakot, a legendás énekest és az előadott dalt is. Felpörgette a hangulatot Hevesi Tamás után, aki Elvist utánozta, nem a legnagyobb sikerrel.

Hajós András 8, Liptai Claudia 9, Stohl András 9, Lékai-Kiss Ramóna pedig szintén 9 pontot adott a produkcióért, tehát ezúttal is Hajós volt a szigorúbb. A zsűri összességében magasan értékelte Ibolya teljesítményét, elégedettek voltak.