Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Igazi álomnő Kiszel Tünde lánya

Hunyadi Donatella napról napra egyre vonzóbb, sokan bókolnak neki, Kiszel Tünde pedig nagyon büszke rá.

...svg content...Fotó: Instagram/Donatella Hunyadi
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Kiszel Tünde lánya még mindig csak a 20-as évei elején jár, de már országosan ismert. Gyerekkorában ismerhettük meg először, most viszont felnőtt, önálló nő, aki egyre többet szerepel a médiában.

Sokáig nemet mondott a különböző műsorokra, majd úgy döntött, hogy ezen változtat. A Dancing with the Stars volt az első önálló szereplése, ami heteken át tartott, és a női mezőnyből csak Radics Gigi végzett előtte. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Erre pedig nagyon büszke lehet, és sokat fejlődött a hetek alatt. Új barátságokat kötött, és már akkor tudni lehetett, hogy valószínűleg más műsorokban is fel fog tűnni. Jelenleg az RTL-nél látni, a Kalandra Falban! Is feltűnt már, hamarosan pedig a Fort Boyard egyik főszereplője lesz.

A modellkedésről sem mondott le, és mint azt mindenki láthatja, szenzációsan néz ki, igazi álomnőként tekintenek rá a férfiak. A sok bók még több önbizalmat adhat számára, bár eddig sem volt gondja ezen a területen.