Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,08 Ft
Euró
394,12 Ft
Font
468,85 Ft
Bitcoin
62,906 $

Ázsia Expressz: óriási dráma, hangos szavak a TV2 stúdiójában

Zsigmond Angi láthatóan felkapta a vizet, és igyekezett megvédeni a párját Béres Anettékkel szemben.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Zsigmond Angi és Béres Anették soha nem lesznek barátnők, gyakorlatilag semmi közös nincs bennük. Többek között Angi is kap hideget-meleget a szereplése kapcsán az Ázsia Expressz alatt a nézőktől, akik nem kímélik, durva dolgokat írnak róla.

Nemrég a párját sajnálták, többek nem voltak hajlandóak tolerálni, ahogyan vele szemben viselkedett, de ez csak a jéghegy csúcsa, mert ugyan a két fiatal sokat veszekedett a verseny alatt, főként Anettel és Emesével voltak elfoglalva a viták kapcsán. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

A legutóbbi hajszán azon dolgoztak, hogy kiejtsék őket, és amikor már azt gondolták, ez megtörtént, jött a fordulat. Óriási hátrányt dolgozott le Anett és Emese, majd pár másodperccel Angiék előtt értek célba. A TikTok-sztár zokogásban tört ki, nem akarta elhinni, hogy kiestek, teljesen össze omlott.

Röviddel ezután közölték vele, mégis folytathatják, miután Cserpesék egy tragikus otthoni esemény miatt átadják a helyüket. Most pedig a TV2 stúdiójában feszültek egymásnak a felek, és még ennyi idő után sem csillapodnak a kedélyek.

Olyannyira nem, hogy Bende és Angi is mondta a magáét, bár a fiatal fiú elismerte, néha túlment egy határon, amikor Anettet és Emesét minősítette, mert szerinte sem lehet így egy nőről beszélni. Ugyanakkor a lányok szemére hányta, hogy szerintük folyamatosan őket nézték, akkor is, amikor kettesben akartak lenni, amin Anették jókat nevettek.