Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: Béres Anett nem hagyta annyiban Krausz Gábor posztját

Megy az ide-oda üzengetés, most Béres Anett reagált az állítólagos „fellökős” sztorira, aminek egyre nagyobb a sajtóvisszhangja az Ázsia Expresszben.

...svg content...Fotó: Instagram/Béres Anett
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Béres Anett, aki korábban gonosz embernek nevezte Krausz Gábort, csak nevet azon, hogy a séf állítása szerint fellökték őt a stoppolásnál. A TV2 bemutatott erről egy felvételt, amin azt látni, hogy Anett és Emese még csak a közelében nem volt annak, hogy fellökje Gábort.

Ezt követően Gábor azt írta az Instagram oldalán keresztül, hogy a TV2 egy másik felvételt játszott be. Anett mindezt nem hagyta szó nélkül, és levezette, hogy miért nem állja meg az a helyét, amit Tóth Gabi volt férje állít továbbra is. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„Na de Gábor! Ha egyszer megelőzünk valakit, aki mellett elmegyünk, hogyan tudjuk újra megelőzni?” – tette fel a kérdést Béres Anett a posztjában. „Ezután mi rögtön autóba szálltunk, esélyünk sem volt „fellökni”, mert ott sem voltunk.”

„A nap további részében pedig nem egyszerre végeztünk a feladatokkal, ezért nem is egyszerre stoppoltunk, de azét szeretünk Titeket Annával. Peace and love.” – szólt vissza a ValóVilág egyik legismertebb játékosa.