Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: rendkívül kínos volt a hangulat, Krausz Gábor céltábla lett

Krausz Gábor nem bírt Béres Anettel és Sáfrány Emesével, akik egyszerre támadták, sokak szerint teljesen jogosan.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Erősen változott Krausz Gábor megítélése az Ázsia Expresszben a Dancing with the Starshoz képest, legalábbis a közösségi médiás kommentek alapján ez látszik, mert a tán cos műsor alatt szinte csak dicsérték. Kemény kritikákat kap a stílusa miatt Tóth Gabi volt férje, és vannak, akik már az énekesnőt támogatják.

Béres Anett és Sáfrány Emese nem hagyja magát, kissé elegük lett Gábor stílusából, mondataiból. A vacsoránál egyenesen kínos volt a hangulat, sokszor megfagyott a levegő, még Mikes Anna sem tudta igazán oldani a hangulatot. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Krausz Gábor rátett egy lapáttal, és azt mondta, egyáltalán nem zavarja, hogy a két lány haragszik rá. Anett úgy fogalmazott, szerinte Gábor egy gonosz ember, noha előzetesen teljesen más véleményen volt róla, ami azóta változott.

Érdemes megnézni a felvételeket, és ennek az egésznek még lesz folytatása. Illetve ne feledjük, péntek este újabb páros fog búcsúzni, mert jön a következő hajsza, és lassan talán L.L. Juniorék is bemutatkoznak a műsorban, két héttel a rajt után.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.