Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárbox: elkészült Noszály Sándor új fogsora

Noszály Sándor hamar visszanyerte a régi hollywoodi mosolyát, miután a Sztárboxban kitört az egyik foga a bokszmeccse alatt.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Noszály Sándor nagy csatát nyert meg a Sztárboxban, ráadásul egy sokkal fiatalabb ellenfél ellen. Nem sokan lettek volna képesek erre amatőrként, de jól állta a sarat, taktikusan bokszolt, és amikor kellett, ütött.

Ugyanakkor pórul járt az egyik bekapott ütésnél, mert ugyan fogvédőt viselt, kitört az egyik foga. Az adrenalin még javában dolgozott benne akkor, így a fájdalom sem lehetett olyan borzasztó, majd eljött a pillanat, amikor újra kellett építeni a mosolyát, ami időközben megtörtént, és fotót is kaptunk róla, közösen az ellenfelével. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

„A sport elsősorban szellemi fogalom. Egy sportcsapat a társadalomnak kicsinyített képe, a mérkőzés az életért való nemes küzdelem szimbóluma. (…) A sport a játék alatt tanítja meg az embert rövid idő alatt a legfontosabb polgári erényekre: az összetartásra, az önfeláldozásra, az egyéni érdek teljes alárendelésére, a kitartásra, a tettrekészségre, a gyors elhatározásra, az önálló megítélésre, az abszolút tisztességre, és mindenekelőtt a “fair play”, a nemes küzdelem szabályaira. (Szent-Györgyi Albert)” – írta a posztjában Noszály.

„Találkoztam ma a Fogtündéremmel azt érzem, hogy örök barátság lesz köztünk! Jó és értékes ember vagy @pribelszkinorbi a mosolyom a régi:) köszönet Dr Csermák András (Tejfi) aki t 9 éves korom óta ismerek…( teniszező volt) Ő kísért haza este a Margit szigetről 1983 ban, edzés után” – zárta le boldog sorait.