Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,30 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
468,17 Ft
Bitcoin
60,270 $

Szentkirályi Alexandra: Megszületett a Karácsony-Magyar Péter paktum

Szentkirályi Alexandra kijelentette, megszületett a paktum Karácsony Gergely és Magyar Péter között Budapesten.

...svg content...Fotó: Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje sajtótájékoztatót tart a Mennyi pénz folyik el Gyurcsány embereire a Városházán? címmel Budapesten, a Madách téren 2024. május 29-én. MTI/Kovács Attila
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Ismét jelentkezett Szentkirályi Alexandra, nem sokkal azután, hogy Demszky Gábor, Budapest korábbi vezetője nekiesett Magyar Péternek, akivel szívesen vitáznia. Ugyanakkor szerinte a Tisza Párt vezetője még csak szóba sem fog állni vele, hiába a kritika.

Szentkirályi is szóba hozta Magyart, ezúttal Karácsony kapcsán, mert szerinte megszületett a paktum kettejük között Budapesten. Megjegyezte, egyre több olyan hír lát napvilágot, miszerint Karácsony Gergely és Magyar Péter közösen, együtt tervezik vezetni Budapestet. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

„Megszületett a Karácsony-Magyar Péter paktum. Egyre több hír szól arról, hogy Karácsony Gergely és Magyar Péter együtt tervezik vezetni a fővárost. A fővárosiak nem erre szavaztak, a budapestiek éveken át láthatták, hogy Karácsonynak semmi másról nem szól a városvezetés, minthogy helyzetbe hozza Gyurcsány Ferenc embereit.” – mondta a videójában Szentkirályi Alexandra.

Szentkirályi kihangsúlyozta, a budapestiek erre mondtak nemet a júniusi választások alkalmával. A Fidesz politikusa szerint ugyanaz fog folytatódni, mint eddig, melynek kapcsán azt mondta, Budapest többet érdemel.

„A budapestiek épp erre mondtak nemet június 9-én, és mi is nemet mondunk a Karácsony-Magyar paktumra, mert világos, hogy pont ugyanaz fog folytatódni, ami eddig volt. Ezzel szemben mi a budapestiek oldalán állunk, mert Budapest ennél többet érdemel.”