Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta kolléganőit egy férfi, súlyos égési sérüléseket szenvedtek

A férfi szerint a nők voltak a felelősök azért, hogy őt korábban felfüggesztették a munkahelyén. Így állt bosszút.

...svg content...Fotó: Depositphotos A kép illusztráció.
Észak-Amerika
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Helyi beszámolók szerint két nő súlyos égési sérülésekkel került kórházba Detroitban, miután egy férfi benzinnel leöntötte és felgyújtotta őket. A döbbenetes eset helyi idő szerint hétfő reggel, körülbelül 6 órakor történt.

A WJBK-TV-nek a detroiti tűzoltóság tűzvizsgálati vezetője, Dennis Richardson az incidens kapcsán elmondta, hogy a nők éppen megérkeztek munkahelyükre, amikor a férfi benzint öntött rájuk, majd egy öngyújtóval felgyújtotta őket. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Mindkét áldozatot súlyos égési sérülésekkel szállították egy detroiti kórházba. A támadót is kórházba vitték, noha ő csak kisebb sérüléseket szenvedett.

James White rendőrfőnök tájékoztatása szerint a férfi korábban az üzlet alkalmazottja volt, de nemrég felfüggesztették, ő pedig a nőket vélte felelősnek ezért.

A támadót hivatalosan még nem nevezték meg, de a rendőrség annyit elárult, hogy gyilkossági kísérlet miatt indítványozta a férfi elleni vádemelést. A hatóságok jelenleg is vizsgálják az eset körülményeit.

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.