Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor feladja a versenyt a mai adásban? (videó)

Két páros is a feladás szélére került, egyikük egy vita miatt, míg a másik oldalon megint Krausz Gábor akadt ki, lassan követni is nehéz, hányadszorra csinálja ezt.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Krausz Gábor talán nem volt teljesen tisztában azzal, mit vállal az Ázsia Expresszel, pedig a korábbi évadok egyértelműen megmutatták, ez sokkal több, mint játék. Rendkívül megviselő a verseny lelkileg, mentálisan és fizikálisan is.

Lehetséges, ezt a játékot nem Krausznak találták ki, aki már nem egy hisztin, kiboruláson van túl, addig Mikes Anna nagyon stabil. Ő az, aki rendre kihozza Krauszt ebből az állapotból, de tegnap már neki is elege lett ebből, asztalra csapott. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Rövid időn belül jött az újabb kiborulás, és Krausz Gábor megint azt mondta, kész, neki ennyi elég volt. Minden eddiginél drámaibb a helyzet, így nem kizárt, hogy valóban feladják a játékot, amivel történelmet is írnának, de negatív módon.

A másik oldalon pedig Mészáros Bendénél szakadt el a cérna, elege lett abból, hogy Zsigmolnd Anginak mindig van valami baja, főként a szállással, noha ez sem a kényelemről szól. Lehetséges, tényleg feladják, és emiatt érkezik meg a mezőnybe L.L. Junior és párja? Hamarosan kiderül!