Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
352,79 Ft
Euró
393,87 Ft
Font
468,61 Ft
Bitcoin
63,049 $

Kabát FC: botrányosan kiakadtak Kabát Petire, mindennek elhordták (videó)

Kabát Peti kihúzta a gyufát a barátainál, a szakmai stábnál, akiknek mélységesen elegük lett az Újpest korábbi sztárjából.

...svg content...Fotó: RTL Magyarország/SajtóKlub
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Kabát Peti egy csupaszív ember, aki szeret másoknak segíteni, imádja az új kihívásokat, ám a Kabát FC-vel talán túlvállalta magát. Nemrég mélypontra került lelkileg, amikor közölte vele a szakmai stáb, hogy otthagyja őt Albániában.

Meglepően sokáig bírták a srácok, mert semmi nem valósult meg abból, mint amit elképzeltek, ráadásul olyan játékosokkal dolgoztak együtt, akik soha az életben nem tudnának profik lenni. Sokan még az amatőr szintet sem ütik meg, és ebben a legkisebb túlzás sincs. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Amikor a stáb távozni kényszerült, arra lettek figyelmesek, hogy a céges autókat tönkretették. Rögtön Kabátot látták az egész mögött, és mindennek elhordták, nagyon súlyos szavakkal illették, totálisan elegük lett belőle.

Moha sem hitt a szemeinek, hogy mindhárom autónak leszerelték a kerekeit. Nem estek pánikba, máris új autókat próbáltak intézni, hogy még időben kiérjenek időben a repülőtérre. Egyre drámaibbá vált a helyzet, ráadásul az autókölcsönzőnél senki beszélt angolul.