Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,80 Ft
Euró
394,45 Ft
Font
468,35 Ft
Bitcoin
59,563 $

Schobert Norbi: minden hónapban elutazunk valahová

Schobert Norbi családja igyekszik Jákob Zoltán példáját követni, aki minden hónapban elutazik valahová, hiszen ezek az élmények a legkülönlegesebbek.

...svg content...Fotó: Instagram/Norbert Schobert
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Schobert Norbi és Rubint Réka kissé rekedten érkezett meg a Mokka stúdiójába kedd reggel. Minden bizonnyal ez még a vasárnap esti szurkolás eredménye, ugyanis Schobert Lara ringbe lépett a Sztárboxban, és legyőzte Pap Dorcit.

Réka is rendkívül büszke a lányára, aki már a következő mérkőzésére készül. Norbi együtt sírt a kislányával, és finoman odaszólt azoknak, akik leírták őt. Végül Dorci volt az, aki egészen simán kapott ki, Lara akár még ki is üthette volna. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

Norbi és Réka a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogy nagy olaszos hangulatban élik az életüket odahaza. Általában Norbi a csendes társ, nem száll vitába Rékával, aki ilyenkor kidühöngi magát, majd megnyugszik és mennek tovább.

Réka szerint egy házasságban, egy jó kapcsolatban fontos, hogy az egyik fél csendesebb legyen. Ez a csendesebb fél Norbi, aki számára szintén fontosak az élmények, és ennek kapcsán árulta el, hogy minden hónapban elutaznak valahová, akár vidékre, mert azon a véleményen van, hogy ünnepelni, utazni kell.

Ami pedig a vitákat illeti, egyikük sem haragtartó, Réka szerint nincs is idő erre, mert amúgy is annyira rövid az élet ahhoz, hogy bárki haragot tartson. Többek között emiatt is működik olyan jól a házasságuk már 22 éve.