Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,07 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,02 Ft
Bitcoin
63,551 $

Ázsia Expressz: Krausz Gábor izomból elrúgta a poharat, rendkívül dühös lett (videó)

Krausz Gábor megint elvesztette a türelmét az Ázsia Expresszben, ami már sok volt Mikes Annának, gyorsan helyrerakta a séfet.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Szabó Kata

Szerkesztő

Krausz Gábor már nem egyszer akadt ki, hisztizett az Ázsia Expresszben, többet is, mint szerette volna. Mikes Anna pedig a nyugalom szigete, viszont nála is van határ, ami most jött el, finoman kiosztotta a párját.

Gábor az új versenynap legelején kiborult egy vizes feladatnál, nem kicsit mondta a magáét. Sőt, izomból elrúgta a poharat, amivel a vizet kellett volna hordania, és ismét arról kezdett el beszélni, hogy elengedi ezt az egészet. Rettentően dühösnek tűnt, addig Anna ott szenvedett a vízzel, és ő is kezdett ideges lenni. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Anna hangsúlyozta Gábornak, soha nem adhatják fel, ráadásul valóban a nap legelején jártak. „Most azonnal szedd össze magad” Hozzátette, érti, hogy Gábor menni akar, erőből akarja megoldani, de ha nem látja a kiutat valamiből, elkezd pánikolni, türelmetlen lesz.

Kemény üzenetet kapott a heccpolitikusnak hívott Magyar Péter a honvédelmi minisztertől

Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter „hordószónoknak” nevezte Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét.