Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,55 Ft
Euró
394,21 Ft
Font
468,29 Ft
Bitcoin
62,109 $

Kiderült, hol dolgozik tovább Novák Katalin

Novák Katalin volt köztársasági elnök a közösségi médián keresztül jelentette be, hol dolgozik tovább.

...svg content...Fotó: A Sándor-palota által közreadott képen Novák Katalin köztársasági elnök nyilatkozatot tesz a Sándor-palotában 2024. február 10-én. Novák Katalin lemondott az államfői tisztségről. MTI/Sándor-palota
Belföld
Author image

Szabó Kata

Szerkesztő

A korábbi köztársasági elnök hatalmas tapasztalattal rendelkezik, nemcsak a politika terén, miközben több nyelven anyanyelvi szinten beszél. Valószínűleg számos komoly ajánlat közül válogathatott az elmúlt hónapokban, és most kiderült, hol folytatja tovább a pályafutását.

Az X-en jelentette be, hogy új munkahelye van, és az az X·Y Worldwide nevű non-profit vezérigazgatójaként igyekszik sikereket elérni. Mint arról a 24.hu is beszámolt, Novák azon fog dolgozni, hogy világszerte növelje a születések számát. Soron kívül Orbán Viktor, majd Magyar Péter is profilképet váltott az árvízvédelem alatt

A téma mindig is közel állt hozzá, talán emiatt is bólinthatott rá az ajánlatra. Maga a szervezet közpolitikai tanácsokkal szolgál a világ vezetői részére, hogy miképpen tudják hatékony, látható módon növelni a születésszámokat, elkerülvén annak összeomlását.

Minden bizonnyal a jövőben sokkal többet fogunk hallani Novák Katalinról, akár magyarországi szinten is. A 24.hu megemlíti, az X·Y Worldwide alapítója Stephen J. Shaw, aki korábban többször járt Magyarországon, a Kopp Mária Intézetben tartott előadást.

Reagált az USA a libanoni robbanásokra, amikben gyerekek is életüket vesztették

Több ezer sérültről tudni, sokan pedig amiatt aggódnak, hogy újabb robbanások következhetnek be Libanonban egy akció részeként.

Karácsony Gergely bejelentette, megtörténtek az utolsó lépések Budapesten

Budapest főpolgármestere arról adott tájékoztatást, hogy mindent megtettek, amit csak meg lehetett tenni az árvízvédelemben.