Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,56 Ft
Euró
394,23 Ft
Font
469,46 Ft
Bitcoin
63,156 $

Sztárban Sztár All Stars: Völgyesi Gabi szerint szürreális, hogy máris kiesett

Édith Piaf karaktere nem hozott szerencsét Völgyesi Gabinak, noha összességében kiváló munkát végzett, és megtanulta a francia szöveget.

...svg content...Fotó: TV2
Showtime

Takács Petra

Szerkesztő

Talán nem is kérdés, hogy Völgyesi Gabi kapta a legkeményebb feladatot a Sztárban Sztár All Stars második élő adásában vasárnap. Ez végül a versenyébe került, ám mint mindig, rendkívül profi módon kezelte a helyzetet.

Ahogyan Gabi fogalmazott, szerette volna folytatni, és sokat dolgozott ezzel a produkcióval, de ez csak az előnyére vált, mivel az elején azt érezte, reménytelen a dolog. A legnagyobb kihívást természetesen a francia nyelv jelentette, pontosabban mondva annak ismeretének hiánya. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

További nehézséget okozott számára, hogy kevés a feljegyzett dokumentum a művésznéről, így találgatnia kellett magában, vajon hogyan viselkedhetett anno. Ami pedig a zsűri kritikáját illeti, miszerint nem érezték Gabin a tragédiát, megjegyezte, a 40-es évei első felében még nem uralkodott el rajta ez a fajta érzés, csak később betegedett meg.

„Amit ők látnak, az egy dolog. Teljesen más, mint amit én érzek belül. Maximálisan elfogadom, amit ők mondanak, és semmiféle rossz érzés nincs bennem, tényleg. Bennem tényleg semmilyen rossz érzés nincs, nekem tényleg nagyon tetszett, amit csinált Tomi. Én is nagyon szerettem volna folytatni ezt, mert olyan szürreális, hogy most búcsúzom.”